1907 Derneği Fenerbahçe
05 Mayıs 2024

Kürekçilerimiz, 4. Haliç Kürek Yarışları’nda 3 şampiyonluk kazandı

1907 Derneği Kürekçilerimiz, 4. Haliç Kürek Yarışları’nda 3 şampiyonluk kazandı

Haliç Su Sporları Merkezi önünden startı verilen yarışlarda Fenerbahçe Kürek Şubemiz, U19 kadınlar ve erkekler ile U19 Mix kategorilerinde mücadele etti.

Mehmet Eralp Aktaş, Limanur Tulun, Damla Sungunapa, Yağmur Berkkam ve Derin Kumuk’tan oluşan U19 Kadın Takımımız yarışını ilk sırada tamamlayarak şampiyonluğa ulaştı. Kadınlarda ikinci sırayı Altınboynuz Spor Kulübü, üçüncü sırayı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Spor kulübü elde etti.

Kaan Şahin, Doruk Koçak, Ege Dinçtürk, Mustafa Yenipazarlı ve Erdem Kaş'tan oluşan U19 Erkek Takımımız da organizasyonu zirvede noktaladı. Erkeklerde kürsünün ikinci basamağında Haliç Yelken ve Kürek Spor Kulübü, üçüncü basamağında Galatasaray yer aldı.

Dümende Mehmet Eralp Aktaş ile Muhammed Eren Aykut, Ömer Yusuf Köse, Ayşe Mina Çelebioğlu ve Ela Kasap’tan oluşan Mix Takımımız, 00:25.28’lik derecesiyle U19 Mix’te de şampiyonluk ipini göğüsledi. Altınboynuz Spor Kulübü ikinci, Galatasaray ise üçüncü oldu.