1907 Derneği Fenerbahçe
30 Ekim 2023

1907 Derneği 1907 Fenerbahçe Derneğimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılını Boğaz'da coşkuyla kutladı

1907 Fenerbahçe Derneğimiz, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü Boğaz’ın eşsiz ihtişamı ile kutladı.

Dernek Başkanı Rıfat Perahya’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Başkanımız Ali Y. Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve Bekir İrdem’in yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile aileleri katıldı.

Katılımın yoğun olduğu, Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı bu özel tekne turunda geleceğimizin teminatı çocuklar da marşlarla geceye renk kattı.

Havai fişek gösterilerinin boğazın eşsiz güzelliğini aydınlattığı 100. yıl kutlamalarında yakılan meşaleler de coşkuyu arttırdı.

Gecenin sonunda hep bir ağızdan marşlar söylenirken, 100. yıl pastası da kesildi.